Picture

הקדירה מדמה את התנאים של הטבון המסורתי לתנור הביתי.  
איך זה עובד:
הקדירה עשויה מחרס הסופג ואוגר חום ומפזר אותו באחידות לחלל ה"פעמון". כך החום מקיף באופן שווה את הבצק מכל צדדיו.
בנוסף, האדים היוצאים מהבצק לא מתאדים, אלא נאגרים בכלי ושומרים על לחות הלחם.
דבר נוסף, החום נאגר בחלק העליון של הפעמון ומושך את הבצק כלפי מעלה, וזאת מבלי לשרוף אותו ממגע ישיר עם גופי החימום של התנור.
אם רוצים שקרום הלחם יהיה “קראנצ’י”, מסירים את הפעמון רבע שעה לפני סוף האפייה.
כמו כן תחתית הלחם נצרבת מהפלטה התחתונה האוגרת חום רב. 
 
לא תאמינו כמה זה קל לאפות לחם לא פחות טוב מהלחם הכי משובח במאפייה.
אתם תחליטו ממה יהיה עשוי הלחם: לחם שיפון או חיטה מלאה, כוסמת או כוסמין, פשתן או גרעיני חמנייה.  
ניתן גם להנביט עם כלי ההנבטה את החיטה/שיפון/כוסמין/כוסמת ולהכין לחם עוד יותר בריא.  
היום, יותר מתמיד, בריאות ומזון ביתי ומסורתי, יותר בהישג יד.

שימוש נוסף:
​ניתן להכין בקדרה גם תבשילים רבים כגון אורז, בשר, עוף, ירקות שורש, ועוד.

מה שצריך הוא פשוט להפוך את הקדירה ולהשתמש בפעמון כחלק התחתון וכך יהיה לך הרבה יותר נפח.


הכלי מותאם לתנור סטנדרטי

מידות הכלי: קוטר כ- 23 ס"מ. גובה כ- 22 ס"מ

Picture
 
Picture