פתח תפריט ניווט

קטגוריות ראשיות

כלי אידוי

כלי אידוי המשמר באופן מקסימלי את הערכים התזונתיים של המזון.

בכלי יש משפך הפוך דרכו עולים האדים אל פנים הקדירה ומאדים את המזון.

מקורו של הכלי בסין, במחוז יונאן, משם שמו- Yunnan pot 

אנו ב״פשוט״ מייצרים את הכלי על האובניים, עבודת יד מחימר שחור המתאים לתנאי האידוי.

אופן השימוש:
להניח את הקדירה על סיר רגיל ובו מים רותחים.
לא להניח ישירות על אש ולא להכניס לתנור.

הוראות שימוש ומתכון ירקות מאודים 

לפרטים על הכלי, לחצו כאן

להורדת הוראות שימוש כתובות, לחצו כאן.

תוצאות: 4
בחרת לסנן לפי: כלי אידוי
טווח מחירים
סינונים נוספים

טווח מחירים

נוספו לאחרונה

 

no-lazy