חומוס בולגרי

זן מיוחד להנבטה. תחליף מצויין לבשר עקב כמות החלבון הגדולה שבנבטוטים. סוג הסיבים המיוחדים שבחומוס טובים להורדת כולסטרול וטריגליצרידים.

נותן אנרגיה ותחושת שובע ומצויין לדיאטה.

אפשר לאכול חי, אך ניתן גם לבשל או לאדות קלות. מצויין להכנת חומוס לניגוב.
ויטמינים A, C ו- E

משפחת הנבטוטים. גידול עד ליציאת נצרון. ניתן לגדל בכמה שכבות. טעם טעים ופריך. משך הגידול כ 2- 3 ימים. 

טיפ חשוב - מומלץ להשרות במים קרים. כשחם תוסיפו כמה קוביות קרח למים – זה יעזור.

טיפ חשוב - בזמן ההשרייה והגידול החומוס פולט חום וחומר העלול לקלקל אותו. חשוב לשטוף את הזרעים כ-פעמיים במשך השרייה וכן בתהליך ההנבטה רצוי לשטוף ולערבב היטב.

 

תוצאות: 4
בחרת לסנן לפי: חומוס בולגרי
טווח מחירים
סינונים נוספים

טווח מחירים

נוספו לאחרונה