אפונה היא מקור מדהים של נוגדי חימצון, חומצה פולית והרבה חלבון עוזרת לשלוט ברמת הסוכר בדם, ומעניקה תחושת שובע. בגידול נבטים מקבלים הרבה כלורופיל שעוזר לניקוי רעלים מהגוף, מזרז ניקוי פצעים. משפחת הנבטים והנבטוטים. גידול כנבטוטים עד ליציאת נצרון או כנבטים לגבעול ועלים. טעם מתקתק. משך הגידול לנבטוטים 2-4 ימים. לנבטים כ 5-10 ימים. לגידול כנבטוטים דרוש בישול/הקפצה/אידוי. בקציר מוקדם - תקבלו יותר רכות לגבעול. מומלץ לערבב כמיקס עם חומוס.
|
|