מש

נבטי מש הם הנבטים הכי נפוצים בעולם. עשירים בסידן, ברזל, מגנזיום ואשלגן. מכילים חומצות אמינו.

מכילים 20% חלבון. עוזרים לתחושת שובע.

מכילים וויטמינים A,B,C,E

משפחת הנבטוטים. גידול עד ליציאת שורשון ונצרון גבעול. ניתן לגדל בכמה שכבות. טעם טעים ופריך. משך הגידול כ 2- 6 ימים. 

 

 

ליצירת גבעול ארוך כמו בגידול המסחרי, אך בצורה יותר אורגנית וסטרילית:

  • מלאו את המנבטה עד כחצי גובה. בעת ההשקייה לא להזיז את הזרעים ממקומם. אל תחשפו אותם לאור בכל התהליך.
  • להניח משקולת על הזרעים. (ניתן לרכוש אצלנו בתפריט “כלי כבישה”).
  • ביום השלישי להשרות את המנבטה עם הנבטוטים במים קרים למשך 20 דקות. ככל שהנבטים מתארכים ניתן להוריד את המשקל.
  • דלגו על ההשקייה האחרונה למשך 24 שעות. אולם במזג אויר חם כן תשקו, גם לצורך קירור. 
  • הנבטים יצמחו לגובה והמכסה יתרומם, כך שהוא יכול כבר לשמש כמשקולת אבל כסו עם מגבת את המנבטה שלא ייכנס אור.

למי שיש קומה שנייה זה הכי טוב – הפכו את הקומה השנייה על הראשונה וכסו עם המכסה את החורים של הקומה ההפוכה.   במקרה זה תוכלו בתחילת התהליך למלא את הקומה הראשונה בזרעים ולא רק את מחציתה.

תוצאות: 5
בחרת לסנן לפי: מש
טווח מחירים
סינונים נוספים

טווח מחירים

נוספו לאחרונה
מחיר | שם מיין לפי:

ככל שהכמות גדלה - המחיר יורד. לפרטים נוספים

mung- מש 400 גרם

ככל שהכמות גדלה - המחיר יורד. לפרטים נוספים

mung- מש 600 גרם

ככל שהכמות גדלה - המחיר יורד. לפרטים נוספים

mung- מש 1 קילו

ככל שהכמות גדלה - המחיר יורד. לפרטים נוספים

mung- מש 2 קילו

זוג משקולות המיועדות במקור לקדרת הכבישה אך טובות לגידול נבטי מש ארוכי גבעול לפרטים נוספים

משקולות